Online pianoles

Word een fantastische pianospeler met onze online piano​les​, en leer muziektheorie​ & noten ​lezen

​Wil jij ook graag piano leren spelen? En wil jij dat op een goede, effectieve manier leren? Dus niet alleen maar een paar liedjes kunnen spelen en ​vervolgens niet meer weten hoe nu verder, maar een goede pianist worden die zelfstandig ​zijn weg vindt als hij nieuwe liedjes wil spelen, die muziektheorie begrijpt en die noten kan lezen?

Dan is dit je kans!

Online pianoles van PianoWebsite.nl

PianoWebsite biedt een volledige online pianocursus aan voor (totale) beginners. In die cursus leer je piano spelen vanaf beginnersniveau, je leert de volledige muziektheorie en je leert noten lezen. De ​online pianoles van PianoWebsite.nl bevat tientallen meespeel-bestanden​. Op deze manier is het oefenen van liedjes en zelfs toonladders spelen heel erg leuk!

​De theorie en notenschrift word​en in interactieve oefeningen geoefend: dat is een heel leuke en effectieve manier van leren.

De ​kenmerken van deze online pianocursus op een rijtje:

 • Volledige pianocursus: Je wordt opgeleid van totale beginner tot een goede zelfstandige pianist. Dus ook als jij nog helemaal niets weet van muziek(theorie), noten lezen, pianospelen, enzoverder, dan zul jij na het volgen van deze​ online pianoles van PianoWebsite.nl dit allemaal onder de knie hebben.
 • Oefenen met meespeel mp3-bestanden: ​​Met elk liedje dat je in deze cursus speelt​ krijg je je eigen privéband die jou begeleidt. Dit geldt ook voor de toonladders, ook deze kun je oefenen met een begeleidingsband (zo wordt zelfs toonladders oefenen leuk 🙂 ).
 • Interactieve oefeningen: Om je te helpen de muziektheorie en het notenschrift goed te beheersen, zijn er na elk stukje theorie interactieve oefeningen. Deze zijn leuk om te doen en zeer effectief bij het aanleren van die theorie.
 • Les van een ervaren leraar: Ik ben al jaren pianoleraar. Voordat ik pianoleraar werd, ben ik eerst gedurende lange tijd natuurku​ndeleraar op middelbare scholen geweest. Ik heb dus heel veel didactische ervaring (en diplomas), en kan dus heel goed ook lastige stukjes theorie heel duidelijk uitleggen.
 • Levenslang toegang tot al het lesmateriaal: ​De online pianoles van PianoWebsite.nl biedt levenslang toegang tot alle video's, alle meespeel-bestanden, alle tabellen en samenvattingen in PDF-vorm.
 • 30 dagen niet goed geld terug-garantie: als je vindt dat de​ze online pianoles toch niet helemaal goed bij je past, ​stuur me dan binnen 30 dagen na aankoop een berichtje en je krijgt je geld gewoon terug.

Kijk ook onderaan deze pagina wat de voordelen van ​online piano​les zijn.

Wil je meer over de cursus "Online Pianoles voor Beginners" te weten komen? Klik dan op het onderstaande beeld. Je kunt vervolgens een aantal gratis proeflessen bekijken om te zien of het je bevalt.

Als je wil, kun je al beginnen met het leren van muziektheorie en notenschrift op deze website. Ook kun je al een aantal interactieve oefeningen op deze website doen.

Online pianoles voor beginners

​30 DAGEN niet goed geld terug-garantie


​Is de cursus "Online Pianoles voor Beginners" toch niet wat je ervan verwacht had?

Stuur me eenvoudig binnen 30 dagen na aankoop een berichtje en je krijgt gewoon je geld ​terug, zonder lastige vragen.

​Wat zijn de voordelen van online pianoles?

 • De lage kosten: een pianoleraar kost minimaal 30 € per uur, dus in een jaar tijd kost je dit minstens 1200 €. ​En volg je pianoles op een muziekschool, dan ben je ook al snel vele honderden euros per jaar kwijt. ​​Online piano​les kost een fractie hiervan.
 • Je kunt de lessen volgen op het moment dat het jou uitkomt: jij bepaalt zelf wanneer je ​een les doet. Zo kun je bijvoorbeeld de ene week je les op woensdag doen en de week daarna bijvoorbeeld op vrijdag. Ook het tijdstip bepaal je helemaal zelf: heb je pas 's avonds om 23 uur tijd om te spelen? Geen probleem (maar denk natuurlijk wel aan de buren als je op een ak​oestische piano speelt :-).
 • Je bepaalt zelf je tempo: heb je genoeg tijd, dan kun je meerdere lessen per week volgen. Heb je daarentegen een week geen tijd (bijvoorbeeld op vakantie), dan sla je gewoon die week (of weken) over en ga je later weer aan de slag. Met online pianoles het zelf helemaal in de hand!
 • Je bepaalt zelf je lesduur:  je hebt niet altijd de tijd (en/of de energie) om een lange les te volgen. In dat geval ​kies je die dag ​om slechts kort les te volgen.​Heb je een andere dag juist extra veel energie en tijd om te spelen, dan las je gewoon een lange leersessie in!
 • Je kunt de les(sen) herhalen zovaak als je wilt: heb je iets niet helemaal begrepen, of wil je gewoon de les nog eens bekijken? Geen probleem! Je speelt de les gewoon nog een keer af, zo vaak als je wilt, op het moment dat jij dat wilt.


​Op zoek naar een geschikte (digitale of akoestische) piano?

​Ben je op zoek naar een ​piano en je weet niet goed welke nou de beste voor je is?

In het artikel "Welke piano (akoestisch of elektronisch) moet ik kiezen? Top 9 beste digitale piano's" vind je alle informatie die je nodig hebt als je een piano wilt aanschaffen.

Je vindt er belangrijke zaken (met uitleg) als:

 • ​Aantal benodigde toetsen
 • Gewogen​ of semi-gewogen toetsen
 • Aanslaggevoeligheid
 • Wat is MIDI?
 • Wat is aftertouch?
 • Multitimbraliteit
 • Polyfonie
 • En nog veel meer