Ontdek het geheim van goed en succesvol pianospelen*

*   (ook voor keyboard!)

Haal veel meer plezier en voldoening uit het pianospelen!

mp3-meespeelbestanden

Een hele band die je begeleidt bij liedjes en in oefeningen

Interactieve oefeningen

Geen saaie oefeningen, maar leuk om te doen, waardoor je snel resultaat ziet

Zeer ervaren leraar

Waardoor je binnen no-time je eerste liedjes speelt

Misschien herken je wel het beeld van de klassieke pianolessen...

Je begint met noten leren lezen, veel theorie, toonladders die honderden keren op en neer gespeeld moeten worden, om daarna van bladmuziek nummers na te moeten spelen.
Dat kan dan misschien wel DE methode zijn voor klassieke pianisten die vervolgens naar het conservatorium gaan om concertpianist te worden, maar voor de meesten onder ons is dit helemaal niet wat wij willen.
Wij willen gewoon fijn piano kunnen spelen, dus gewoon plezier hebben met pianospelen. Of misschien samen met andere muzikanten kunnen samenspelen...

Ik had als klein jongetje ook van die klassieke pianolessen, maar...

... na een paar jaar begon ik ervan te balen dat ik alleen maar muziek van bladmuziek moest naspelen, zonder eigenlijk de muziek te begrijpen.
Ik had er gewoon geen plezier meer in (en ik weet dat het velen zo is vergaan die klassieke pianolessen hebben gevolgd).
Ik wist mijn moeder ervan te overtuigen mij van pianoles af te halen en heb daarna een flinke tijd geen muziek meer gespeeld.

Hoe was het mogelijk dat ik nu ineens wel snel liedjes kon spelen?

Toch ging het na een tijdje kriebelen en wilde ik weer muziek gaan maken.
Ik besloot alleen dat ik geen les meer wilde, maar dat ik het zelf verder ging uitzoeken (ik had door mijn pianolessen gelukkig wel een goede basis opgebouwd).
Ik ben me toen gaan verdiepen in...
niet de piano, maar... de gitaar!
En ik ontdekte dat ik op de gitaar al heel snel allerlei leuke liedjes kon spelen, en dat kwam eigenlijk alleen maar omdat ik op de gitaar gebruik heb leren maken van... akkoorden!


"Toen ik dit toepaste op de piano ging er een wereld voor me open..."


Toch liet mijn oorspronkelijke instrument, de piano, me niet los en ik ging dus die akkoorden op de piano toepassen.

Toen ik dit toepaste op de piano ging er een wereld voor me open...

Er ging een wereld voor me open!

Ik ontdekte dat ik nu ineens ook op de piano heel snel allerlei liedjes kon spelen. Gewoon door akkoorden te gebruiken en op gehoor te spelen.
Dat was zo geweldig!
Ik ben toen weer helemaal teruggegaan naar de piano en speelde daarna als toetsenist al snel in verschillende bandjes (je ziet me in de foto helemaal links achter m'n piano zitten) en uiteindelijk ben ik pianoleraar geworden.


Door mijn jarenlange ervaring als pianoleraar en door mijn 1e graads lesbevoegdheid kan ik jou ook helpen snel resultaat te verkrijgen met pianospelen.

"


Ik sta versteld! Je kunt duidelijk zien hoeveel moeite en hard werk de instructeur in deze cursus heeft gestoken. Het is de beste cursus die ik ooit heb gezien. In het begin was ik sceptisch, maar nu leer ik in mijn eigen tempo.

Hartelijk dank voor het aanbieden van deze fantastische en zeer professionele cursus


Ron van Teegelen

"


Ik heb vroeger gespeeld maar ben lang geleden gestopt.

Deze cursus heeft mij enorm geholpen om terug te gaan naar de basis en opnieuw te beginnen met spelen.


Annemarie Maes

"


Fantastische leraar, hij heeft enorm veel moeite gestoken in het produceren van zeer uitgebreide cursus met een schat aan ondersteunend lesmateriaal zoals play-along mp3's en PDF bestanden. Zijn stijl moedigt aan met duidelijke instructies en advies.


Loes Verbrugge

Ontdek op welke manier je al binnen 5 weken je eerste liedjes op de piano speelt

De juiste houding en handpositie achter de piano

Leer geen verkeerde houding aan (die later weer heel moeilijk af te leren is). Met de juiste houding achter de piano en de juiste handpositie speel je veel relaxter.

alle nootnamen

De nootnamen (en hun plaatsing op de piano)

Door snel de nootnamen te kennen (onder andere m.b.v. interactieve oefeningen) pak je snel nieuwe nummers op.

Akkoorden

Door akkoorden (majeur en mineur) toe te passen speel je niet alleen sneller liedjes op de piano, maar begrijp je ook beter hoe muziek in elkaar zit (waardoor je weer sneller nieuwe liedjes/technieken/theorie/kennis/dingen oppikt).

Akkoord-omkeringen

Door akkoord-omkeringen kun je een en hetzelfde akkoord steeds weer anders laten klinken waardoor je meer variatie in je spel brengt.

Linker- en rechterhand samen

Speel akkoorden en melodie tegelijk door met beide handen piano te spelen.

Liedjes

Binnen no-time speel jij al je eerste liedjes op de piano.

Met jouw cursus maak ik echt vorderingen.....ik vind het heel erg leuk om te doen. Ik vind de cursus echt supergoed. Heldere en duidelijke uitleg en rustig opgebouwd.


Ad van der Hoek

Toen ik begon kon ik amper spelen, maar nu speel ik al veel nummers.


Guy Hendrickx

Een geweldige cursus. Logische opbouw, geen valse beloften, goede integratie van theorie en speeloefeningen en geheel in eigen tempo te volgen.
Had ik vroeger maar zo'n pianoleraar gehad! Een verademing vergeleken bij andere online en op YouTube aangeboden cursussen.


Frans Rutten

54 €            34 €

Martins Online Pianoles - Spoedcursus

  • Wil jij ook je eerste stappen zetten naar beheersing van de piano?
  • Wil jij ook binnen 5 weken je eerste liedjes op de piano spelen?
  • Ben je klaar om bewondering te oogsten van familie/vrienden voor je pianospel?

Dan is dit je kans om op de meest laagdrempelige manier snel resultaat te boeken. Je profiteert van een ervaren pianoleraar die je stap voor stap begeleidt.

Niet goed? Geld terug!

Greet Verlinden
Greet Verlinden
13 November 2023
Ik zit in dezelfde situatie als Hans Bolwerk (in jeugdjaren piano geleerd en gestopt, nu tijdens pensioen de draad weer opgepikt) De cursus van Martin kan ik zeker aanbevelen, duidelijke taal, goed uitgelegd en makkelijk te volgen. Oefenen en experimenteren moeten we uiteraard zelf doen, en veel Ben heel tevreden over aanpak van Martin 👍👍
Hans Bolwerk
Hans Bolwerk
6 November 2023
Ik ben nu een maand bezig en heb alle 3 cursussen aangeschaft. Ik heb in het verleden op de klassieke wijze pianoles gehad maar het bekende verhaal: geen tijd, weinig vorderingen. Nu ik pensioengerechtigd ben wil ik meer tijd besteden aan de piano. Ik vind de lessen erg leuk, Martin heeft een prettige rustige stem maar. ….. ik mis bladmuziek. Ik ben hiermee opgegroeid en mis dit enorm. Ik ben erg enthousiast en speel 1 u p.dag. Heerlijk!
Peter de vries
Peter de vries
10 September 2023
Cursus duidelijk en gemakkelijk te begrijpen! Leer snel nu. Voor mij een dikke 10!
Perry Ernest
Perry Ernest
21 Augustus 2023
Leerzame piano cursus. Het enige wat ik een beetje mis is wat meer liedjes om het geleerde in de praktijk te brengen. Verder Top!
Martine Landman
Martine Landman
12 Juli 2023
Leuke eenvoudige en goed onderbouwde manier om piano te leren spelen. Ik heb gekozen voor deze cursus omdat het voor mij al heel lang geleden is dat ik gespeeld heb, ik kan noten lezen en heb een klassieke opleiding orgel gevolgd gedurende 10 jaar. Piano spelen is toch anders, de handen zijn altijd op dezelfde hoogte en dat is erg wennen..... Ik ga na de vakantie periode zeker verder met de vervolgcursussen....deze is mij in ieder geval zeer goed bevallen!
Lia De Lion
Lia De Lion
5 Juni 2023
Heel fijn om met behulp van aanwijzingen, filmpjes en meespeelbestanden een lied te leren spelen. Je kunt je eigen tempo bepalen en voor vragen kun je Martin online benaderen. Echt een aanrader! 🎶 🎹 🎶
Jolanda Baaijens-Wattel
Jolanda Baaijens-Wattel
31 Mei 2023
Erg tevreden met de aangeschafte cursus. Alles wordt goed uitgelegd voor een beginner zoals ik
Gertrude Moolen
Gertrude Moolen
18 Mei 2023
Duidelijke info, prettig ( rustig) ingesproken, korte instructies en dan zelfaan de slag.
Ridzerd Martinus van Dijk
Ridzerd Martinus van Dijk
14 Mei 2023
Ongeveer een maand geleden heb ik van PianoWebsite de spoedcursus en de volledige cursus 1 en 2 aangeschaft. Al heel snel leer je melodietjes van liedjes spelen zonder noten te hoeven lezen. Alles wordt zeer duidelijk en geduldig uitgelegd en voorgespeeld. Bovendien worden er meespeelbestanden bijgeleverd, zodat je meteen ook begeleidende muziek hebt en ook een metronoom. Kortom, je leert vrij aardig piano spelen op gehoor, zonder noten te lezen. Wil je toch noten leren lezen, dan kan dat ook nog bij de lessen aan het eind van de vervolgcursus 2. Ook daar wordt alles zeer duidelijk uitgelegd met afbeeldingen erbij.

Probeer deze spoedcursus zonder ook maar enig risico!

Martin wil graag dat jij ervaart hoe deze spoedcursus jou resultaat brengt. Daarom biedt Martin je een volledige niet-goed-geld-terug tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Begin daarom vandaag nog met deze cursus en ervaar je snelle vooruitgang met pianospelen, of ontvang gewoon je geld terug zonder vervelende vragen.

Als ik de cursus bestel, hoe gaat het dan verder?

Enkele ogenblikken na je betaling ontvang je een e-mail (van het afzenderadres martin @ pianowebsite.nl) met inloggegevens, waarna je meteen kunt beginnen.

Als je na enkele minuten nog geen e-mail hebt ontvangen, kijk dan ook in je spamfolder, of stuur me een bericht naar het bovenstaande e-mailadres).

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja: als je merkt dat de cursus om wat voor reden toch niet bij je past, dan kun je binnen 30 dagen na aankoop een terugbetaling vragen

(stuur een e-mail naar martin @ pianowebsite.nl).

Ben ik na het volgen van de spoedcursus een volleerd pianist?

De spoedcursus is een introductiecursus waarin je de basis van het pianospelen leert met de witte toetsen.

Aan het eind van de spoedcursus kun jij al verschillende liedjes op de piano spelen met beide handen tegelijk.

Je bent dan natuurlijk nog geen volleerd pianist (dat zou ook niet kunnen na een cursus van enkele weken), maar je kunt hierna verder gaan met mijn volledige cursus.

Is de cursus ook voor keyboard?

Jazeker!

Je kunt de cursus doen op een gewone (akoestische) piano, een digitale piano, of op een keyboard.

Wel is het aan te raden een keyboard te nemen met minimaal 64 (semi) gewogen toetsen.

Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

Je houdt levenslang toegang tot de cursus.

Gaat het om een eenmalige betaling?

Ja! Je betaalt voor de spoedcursus slechts een eenmalig bedrag, meer niet :-)

Voor welk niveau is de pianocursus?

De spoedcursus is voor totale beginners, of voor diegenen die in het (verre) verleden ooit wel eens hebben gespeeld, maar weer opnieuw willen beginnen.

Moet ik al enige kennis hebben of ervaring hebben met pianospelen?

Je kunt de cursus doen als je nog nooit een noot op de piano hebt aangeraakt en niets van muziek(theorie) afweet, maar als je in het verleden ooit wel eens hebt piano gespeeld en je wilt het weer oppakken, dan kun je ook prima met deze cursus starten.

Krijg ik een garantie op resultaat?

Tsja, als jij de cursus aanschaft en vervolgens niet of nauwelijks speelt, dan kan ik niet garanderen dat je enige vooruitgang boekt (waarschijnlijk niet...), maar als je er regelmatig (bijvoorbeeld elke dag even 15 minuten (of meer)) mee aan de gang gaat, dan moet het wel heel raar lopen wil je geen enkele vooruitgang boeken...

Niet goed? Geld terug!